Familiefoto’s op de site

1 jan 2017

Share

Mijn overgrootvader Thomas Cornelis Zwanenburg (geb. 31-1-1877) staat kritisch bij de bakfiets met bloemen die zijn schoonzoon Pieter Groeneveld (mijn opa) op het punt staat uit te venten Den Haag ca. 1950

Ik heb aan het menu boven aan de pagina een knop familiefoto’s toegevoegd. Als je er op klikt krijg je een index van op de site aanwezige familiefoto’s te zien. Foto’s van leden van de families die ik onderzoek, Bastian, Groeneveld, Van der Horst, Meijler, Sekreve , Zwanenburg, Beringer, Houdijk, en Willner.

Maar ook foto’s van leden van aangetrouwde families en foto’s van woonhuizen of straten waar familieleden hebben gewoond. Ik wil de verzameling foto’s graag uitbreiden. Het leukst vind ik portretten, maar ook foto’s van bijzondere gebeurtenissen, zoals bruiloften, verjaardagen, een uitje naar de dierentuin, vakanties etc. Als de gezichten van de personen maar goed te zien zijn en niet al te klein. Mocht je zulke foto’s in je bezit hebben, dan zou ik er graag scans van willen hebben. Vooral foto’s van vroeger zijn leuk. Hoe ouder hoe beter. Als je ze niet kunt scannen, neem dan even contact op. Dan vinden we wel een oplossing.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.